Als de markt volkomen is, zijn het juist de veranderingen die scoren...

John Maynard Keynes

Bent ù wel in beeld?

MovieMasters maakt uw boodschap en doel zo concreet mogelijk. Wat wilt u potentiële klanten duidelijk maken? "Less" is in dit geval "more". Simpel, uptempo, prikkelend en onderscheidend met originaliteit om klanten te informeren en aan te reiken wat nodig is. We houden van het maken van creatieve beelden dus onze go-pro's en drones komen meestal goed van pas. In overleg komen vaak de beste en meest originele ideeën boven drijven. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Schroom niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst!

Bedrijfsfilm

Een sfeervolle film van uw bedrijf is tegenwoordig bijna een must. Zie het als een digitaal visitekaartje, binnen 2 minuten heeft de kijker een fantastisch beeld gekregen wat uw bedrijf doet en waar het voor staat. Bijzonder handig en laagdrempelig om (potentiële) klanten kennis te laten maken met uw bedrijf. U kunt uw bedrijfsfilm voor vele doeleinden gebruiken, denk aan evenementen en beurzen, uw website, klant-contactdagen en om in wachtruimte binnen uw bedrijf te tonen.

Productfilm

Een productfilm is de beste manier om de werking van een product te demonstreren. Hierbij gaat het niet alleen om bestaande producten maar denk bijvoorbeeld ook aan prototypes, of nieuwe producten die geïntroduceerd dienen te worden. Een professionele productfilm is een fantastisch hulpmiddel dat voor meer bekendheid zal zorgen maar bovendien voor hogere verkoopcijfers.

Instructiefilms

Instructies kunnen via film of animatie aan duizenden mensen tegelijkertijd overgebracht worden. Of het nu gaat om een online gebruiksaanwijzing, een veiligheidstraining of een werkinstructie, bij Moviemasters bent u aan het juiste adres.

Interactief lerene-Learning

e-Learning is in grote mate al heel populair. In de toekomst zal e-learning echter nog veel belangrijker gaan worden omdat juist het gemak en de doeltreffendheid van het online leren ongekend groot is. Moviemasters heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het produceren van online cursussen en leermodules. Vraag naar de mogelijkheden en voorbeelden want de mogelijkheden zijn ongekend veelzijdig!

AftermovieEventfilm

Met een krachtige eventvideo laat je in één krachtige film zien hoe je beurs, feest of seminar is geweest, tegelijkertijd creëer je animo voor een volgende editie. Een aftermovie is een buitengewoon krachtig instrument alsmede een fantastisch visitekaartje.

VastgoedfilmVastgoedfotografie

Speciaal voor de woningmarkt produceert Moviemasters zeer hoogstaande vastgoedvideo's voor makelaars, particulieren en woningverenigingen. We voegen alle mogelijke media samen in een gebruiksvriendelijk multimedia pakket.
Moviemasters zorgt er niet alleen voor dat u tijd, geld en veel moeite bespaard blijft maar zorgt vooral voor kwaliteit en gebruiksgemak op zeer hoog niveau. ;)

Streaming/Live-view

Moviemasters.nl biedt een aantal extra mogelijkheden voor een optimale beleving van de beelden.
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de beelden die gemaakt worden ter plekke via grote schermen live te delen met het publiek, de extra mensen in een ander vertrek die het ook moeten kunnen volgen, of zelfs over het internet middels een beveiligde HD verbinding over de hele wereld.

Meer camera registratieMulticam producties

MovieMasters is uw betrouwbare partner in het vastleggen van uw evenementen met twee tot 12 camera's inclusief live-regie. Uiteraard inclusief de beste audio-kwaliteit. Tevens is het mogelijk direct de beelden uit te sturen naar diverse schermen of de beelden inclusief audio uit te zenden over het internet via een beveiligde HD verbinding.