TrouwreportageTrouwfilm

Het maken van de perfecte trouwfilm is topsport! Constant alert voor de mooiste shots. Moviemasters gaat voor 100% spontaan, het gaat dan ook altijd in 1 keer goed. Alles begint natuurlijk met maken van een goede planning die tot stand komt in samenwerking met het bruidspaar. Moviemasters maakt gebruik van verschillende camera's en zelfs drones als die gebruikt kunnen worden voor mooie afwisselende shots. We vinden dat het bruidspaar en de daggasten ongestoord van de ceremonie moeten kunnen genieten en dus geen overlast mogen ondervinden van de cameraman/-vrouw. MovieMasters heeft dit bijna tot een kunst verheven zonder dat de kwaliteit daar onder te lijden heeft.
De ceremonie wordt in alle gevallen met meerdere camera's en microfoons opgenomen zodat altijd het mooiste shot van het moment kan worden gebruikt met de beste audio mogelijk.

In memoriam registratie

Een dierbare verliezen of een uitvaart meemaken is natuurlijk iets wat je juist liever niet meemaakt. Toch zijn er een aantal goede redenen om een rouwfilm te laten maken. Deze kan een grote steun zijn in de verwerking van het verlies, vooral omdat juist een uitvaart in een waas voorbij kan gaan. Denk ook aan de aanwezigheid van kleine kinderen die op latere leeftijd het afscheid nogmaals, meer bewust, kunnen herbeleven.
Onopvallend werken is juist bij uitvaarten nog van groter belang dan bij bruiloften, ook zorgen we voor gepaste en nette kledij.

FamiliedagJubileumReunie

Een leuke familiedag, jubileum of reünie in het verschiet die eigenlijk niet vergeten mag worden? Moviemasters verzorgt een leuke film en zelfs de foto's voor u. We zorgen er zelfs voor dat iedereen van al het materiaal kan genieten voor de optimale beleving.

Live-viewLive-stream

Moviemasters.nl biedt een aantal extra mogelijkheden voor een optimale beleving van de beelden.
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de beelden die gemaakt worden ter plekke en live te delen met het publiek, de extra mensen in een ander vertrek die het ook moeten kunnen volgen, of zelfs over de hele wereld.

Creatieve mogelijkheden

Film is een buitengewoon krachtig medium en kan ingezet worden in bijna elke situatie. Wat dacht u bijvoorbeeld ervan om alle hoogtepunten van uw huwelijksdag in een prachtige muziekclip aan u avondgasten te tonen om vervolgens het bruidspaar en masse te verwelkomen? Het zal een ieder kippenvel bezorgen. Wij houden van uw eigen inbreng en ideeën, het kan ons niet gek genoeg. Voor elke vraag is een antwoord en voor elk probleem een oplossing. We creëerden al particuliere films voor kunstprojecten, familiegeschiedenis, thuisconcerten en wat al niet meer.